Steki z selera

steki z selera

Porcje: 1

Lista składników:

    • 320g

      duży seler

    • 35g

      Olej

    • czerwona papryka w proszku

    • słodka papryka w proszku

    • sól i pieprz

    • łyżeczka oleju

    • mała łyżeczka cukru

Sposób przygotowania:

Selera kroimy na plastry. Marynujemy w zmieszanych ze sobą składnikach i odkładamy na godzinę do lodówki. Pieczemy w 180 stopniach około 15-20 minut.

Podajemy z sezonowymi warzywami i sałatką.

Smacznego!

Na 100g
  • kcal

    Energia (kcal)
    119.7

  • białko

    Białko (g)
    1.4

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)
    81.8

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.